4-6 annosta, valmistusaika n. 15 min
Flora Vanilla vaahtoutuva vanilliinikastikkeessa on rasvaa vain 12 %, mutta en ole kokeillut miten sopii tähän jälkiruokaan Flora Vispin tilalle.
Hillon voi vaihtaa tuoreisiin/pakstettuihin marjoihin, keksien tilalle voi käyttää korppuja tai pullaa. Mitä kaapista löytyy.
- 400 g puolukkahilloa
- 175-300 g kaurakeksejä
- 250 g maitorahkaa, rasvaton
- 2,5 dl Flora vispi, rasvaa 20 %
- Murusta keksit, sattumia saa olla. Laita kulhoon odottamaan
- Vaahdota kerma erillisessä kulhossa.
- Lisää rahka kermavaahtoon, varovasti sekoittaen.
- Lisää hilloa kerma-rahkavaahtoon maistaen.
- Sekoita joukkoon keksimurut vasta juuri ennen tarjoilua, keksit pehmenevät nesteessä, mutta ei haittaa makua.
Flora Vanilla vaahtoutuva vanilliinikastikkeessa on rasvaa vain 12 %, mutta en ole kokeillut miten sopii tähän jälkiruokaan Flora Vispin tilalle.
Hillon voi vaihtaa tuoreisiin/pakstettuihin marjoihin, keksien tilalle voi käyttää korppuja tai pullaa. Mitä kaapista löytyy.

Kommentit
Lähetä kommentti