6 annosta, valmistusaika 30-60 min + 60 min paistoaika
n. 16 kpl (n. 1,2 kg) kuorittuja viipaloituja perunoita
n. 500 g lihaisaa lenkkimakkaraa
2 kpl (200 g) sipulia
1 tl jauhettua maustepippuria
n. 2 tl grillimauste
n. 1/2 tl suolaa
Munamaito:
7 dl kevytmaitoa
3 kananmunaa
Rypsiölyä (margariiniä 60 %) vuoan voiteluun
Korppujauhoja
Margariinia 60 %
n. 16 kpl (n. 1,2 kg) kuorittuja viipaloituja perunoita
n. 500 g lihaisaa lenkkimakkaraa
2 kpl (200 g) sipulia
1 tl jauhettua maustepippuria
n. 2 tl grillimauste
n. 1/2 tl suolaa
Munamaito:
7 dl kevytmaitoa
3 kananmunaa
Rypsiölyä (margariiniä 60 %) vuoan voiteluun
Korppujauhoja
Margariinia 60 %
- Kuori perunat ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Leikkaa lenkkimakkara paloiksi.
- Kuori ja sillpua sipuli.
- Voitele laakea uunivuoka ja levitä pohjalle ohut kerros perunoita ja päälle silpottu sipuli ja makkara. Ripottele päälle maustepippuri, grillimauste ja suola. Peitä vuoka lopuilla perunaviipaleilla.
- Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito. Kaada munamaito vuokaan ja ripottele päälle korppujauhoja ja maragiinipaloja.
- Paista 200 asteessa noin 1 tunti, kunnes perunat ovat kypsiä.
Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänö paistettuna. Säilyy jääkaapissa 3-4 päivää. Perunan rakenne kärsii pakastamisesta, en suosittele.

Kommentit
Lähetä kommentti