3-4 annosta, valmistusaika alle 30 min
Tarjoa ruisleivän kanssa.
- 750-1000 g peruna-keittojuureksia, pakaste
- 1 l vettä
- 2 kpl lihaliemikuutiota, esim Maggi kirkas lihakiemikuutio
- 8 kpl kokonaista maustepippuria
- 400 g jauhelihaa, rasvaa 5-10 %
- 1 rkl rypsiöljyä
- tuoretta persiljaa
- Kuumenna vesi kiehuvaksi n. 3 l kattilassa.
- Lisää jäiset peruna-keittojuurekset, lihaliemikuutiot ja pippurit. Keitä noin 10 minuuttia.
- Ruskista jauheliha öljyssä pannulla. Mausta liha suolalla ja maustepippurijauheella.
- Lisää jauheliha keittoon ja huuhdo pannu vähällä keittoliemellä ja lisää keittoon, jotta saat kaiken maun hyödyksi.
- Anna hautua kannen alla vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ja juurekset ovat kypsiä. Älä kiehauta!
- Hienonna pinnalle runsaasti persiljaa.
Tarjoa ruisleivän kanssa.

Kommentit
Lähetä kommentti