6 annosta, valmistusaika 30-60 min
2. Keitä perunoita 20-30 minuuttia. Kokeile kypsyys.
3. Kaada perunoiden keitinvesi pois.
4. Soseuta perunat ja lisää maito vähitellen hyvin vatkaten.
5. Mausta perunasose halutessasi suolalla ja margariinilla. Margariinin voi jättää kokonaan pois.
- 8-10 (n. 1 kg) jauhoisia perunoita (punainen pussi) tai yleisperunaa (keltainen pussi)
- vettä
- 1 tl suolaa keitinveteen
- n. 2-3dl maitoa (kevyt tai rasvaton)
- 1/2 tl suolaa
- 25 g margariinia (esim. Flora Normaalisuolainen 60% tai Kevyt Becel 38%)
2. Keitä perunoita 20-30 minuuttia. Kokeile kypsyys.
3. Kaada perunoiden keitinvesi pois.
4. Soseuta perunat ja lisää maito vähitellen hyvin vatkaten.
5. Mausta perunasose halutessasi suolalla ja margariinilla. Margariinin voi jättää kokonaan pois.

Kommentit
Lähetä kommentti