3-4 annosta, valmistusaika alle 30 min
- 750-1000 g peruna-keittojuureksia, pakaste
- 1 l vettä
- 2 kpl lihaliemikuutiota
- 8 kpl kokonaista maustepippuria
- 300 g lihaisaa nakki- tai lenkkimakkaraa
- 1 rkl rypsiöljyä
- tuoretta persiljaa
- Kuumenna vesi kiehuvaksi n. 3 l kattilassa.
- Lisää jäiset peruna-keittojuurekset, lihaliemikuutiot ja pippurit. Keitä noin 10 minuuttia.
- Kuori, kuutioi ja ruskista makkarapalat öljyssä pannulla. Nakkeja ei tarvitse kuoria.
- Lisää makkarat keittoon ja huuhdo pannu vähällä keittoliemellä ja lisää keittoon, jotta saat kaiken maun hyödyksi.
- Anna hautua kannen alla vielä noin 5 minuuttia, kunnes perunat ja juurekset ovat kypsiä. Älä kiehauta!

Kommentit
Lähetä kommentti