4 annosta, valmistusaika n. 30 min
Vinkki! Voit tehdä nachot myös annosvuokiin.
- 400 g jauhelihaa (rasvaa 10 %)
- 100 g sipulia
- 1 ps (25 g) tacomausteseosta
- 1 dl vettä
- 200 g maissilastuja
- 1 prk (315 g) salsadippiä (vahva tai keskivahva)
- 1 rs (180 g) kevyt maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 5-13 %)
- 1 ps (150 g) kevyt emmental-juustoraastetta, esim. Valio Polar 10-15 %
- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.
- Lisää joukkoon hienonnettu sipuli kuullottumaan.
- Mausta tacomausteseoksella ja lisää vesi. Hauduta 5-10 minuuttia.
- Levitä maissilastut uunipellille leivinpaperin päälle.
- Lisää päälle jauhelihaseos.
- Sekoita salsadippi ja tuorejuusto keskenään. Lusikoi seos jauhelihan päälle.
- Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Gratinoi 225 asteessa uunin yläosassa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.
- Tarjoa lisäksi salaattia ja salaattikastiketta.
Vinkki! Voit tehdä nachot myös annosvuokiin.

Kommentit
Lähetä kommentti