3-4 annosta, valmistusaika 30-60 min
- 1 pkt (400 g) alaskanseitiä tai seitifilettä (pakaste)
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- rypsiöljyä vuoan voiteluun
- 2 rkl Flora 60 % margariinia
- 3 rkl vehnäjauhoja
- 4 dl kevytmaitoa (laktoosittomassa vähemmän sokeria)
- 175 g Valio Koskenlaskija-sulatejuustoa, perinteinen
- ½-1 dl tilliä hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ripaus mustapippuria
- Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois. (1-2 min mikrossa)
- Kuutioi kala.
- Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.
- Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
- Anna kiehahtaa.
- Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen. Kiehauta.
- Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.
- Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.
- Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Kommentit
Lähetä kommentti