4 annosta, valmistusaika n. 30 min
- 400 g jauhelihaa, rasvan osuus 5-10 %
- 1 rkl rypsiöljyä
- n. ½ tl suolaa
- n. ½ tl jauhettua maustepippuria
- 1 l vettä
- 300 g keittojuureksia (pakaste)
- 300 g kukkakaalia (pakaste)
- 2 kpl lihaliemikuutio, esim. Maggi kirkas lihaliemi keittoihin liemikuutio
- 8 kokonaista maustepippuria
- tuoretta persiljaa
- Paista jauheliha öljyssä pannulla. Mausta.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää jäiset keittojuurekset, kukkakaalit, lihaliemikuutiot ja maustepippurit.
- Keitä noin 10 minuuttia.
- Huuhdo paistinpannu tilkalla vedellä tai keittoliemellä jotta saat kaikki maut talteen.
- Lisää jauheliha liemineen keittoon ja anna hautua vielä noin 5 minuuttia, kunnes juurekset ja kukkakaalit ovat kypsiä.
- Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Hienonna pinnalle runsaasti persiljaa.

Kommentit
Lähetä kommentti