4 annosta, valmistusaika 30-60 min
- 500 g lihaisaa lenkkimakkaraa
- sinappia
- sokeroimaton ketsuppi
- emmentali juustoviipaleita, esim Polar, rasvaa 5-15 %
- 1 pss vihannessekoitus (pakaste)
- 2 dl kasvisrasvakerma 7 %
- ½ kpl lihaliemikuutio
- Tee makkaran pintaan pienet viillot ja irrota kuori.
- Kuumenna uuni 200 asteeseen.
- Asetettele makkarat uunivuokaan.
- Viillä makkaran pintaan pienet viillot.
- Leikkaa juusto paloiksi ja työnnä juustopalat koloihin.
- Lisää lenkin ja juuston päälle sinappia ja ketsuppia.
- Lisää vihannespussi lenkin keskelle.
- Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia.
- Murenna 1/2 lihaliemikuutio kermaan, sekoita hyvin ja lisää vihannesten päälle.
- Paista vielä 10-15 min tai kunnes juusto on sulanut ja makkara on paistunut kauniisti.
Kommentit
Lähetä kommentti