4 annosta, valmistusaika 30-60 min
Silakkapihvit voi kypsentää myös uunissa leivinpaperin päällä 225°C:ssa 15 – 20 minuuttia. Tällöin pihvejä ei pidä jauhottaa.
- 600 g silakkafileitä
- 1 dl ruisjauhoja
- suolaa
- valkopippuria
- hienonnettua tilliä
- Paistamiseen: margariinia 60 % tai rypsiöljyä
- Sekoita jauhot ja mausteet syvällä lautasella.
- Kokoa pihvit. Laita yksi filee nahkapuoli alas, lisää tilliä väliin ja laita toinen filee päälle nahkapuoli ylöspäin.
- Jauhota pihvit molemmilta puolilta jauhoseoksessa.
- Paista pihvejä noin 3-4 minuuttia kummaltakin puolen.
Silakkapihvit voi kypsentää myös uunissa leivinpaperin päällä 225°C:ssa 15 – 20 minuuttia. Tällöin pihvejä ei pidä jauhottaa.

Kommentit
Lähetä kommentti