- ranskanperunoita ja/tai bataattiranskalaisia (pakaste), esim Oolannin uunirapeat ranskalaiset jossa käytetty rypsiöljyä
- kananuggetteja jota valmistettu fileestä (pakaste)
- lihaisia lihapyöryköitä, esim. Kivikylän palvarin lihapyörykkä (lihaa 88 %) tai Kartanon lihapullat (lihaa 80 %)
- lihaisa grillimakkara (viipaloitu), esim Kivikylän Huilunthti (lihaa 87 %) tai Snellman Iivari (lihaa 86 %)
1 pak (250 g) Koskenlaskija Ruoka Cheddar tai Chili
Lisäksi:
1-2 sipulia hienonnettuna
1-2 dl amerikkalaista kurkkusalaattia
sinappia ja ketsuppia
- Levitä jäiset ranskalaiset ja nuggetit uunipellille leivinpaperin päälle. Säädä uuni pakkausohjeen mukaan ja tarkista paistoaika. Jos käytät jääkaapissa säilytettäviä nuggetteja lisää ne makkaroiden ja pyöryköiden mukana myöhemmin.
- Viipaloi makkarat ja puolita lihapullat.
- Paista perunoita ja nuggetit uunin keskitasolla.
- Lisää makkarat ja lihapullat 5-7 min ennen kuin ranskalaiset ovat valmiita. Jatka kypsentäminen loppuun.
- Avaa Koskenlaskija Ruoka ja kuumenna mikrossa 1-2 minuuttia, sekoita välillä.
- Pirskota lämmin sulatejuusto ranskismätön päälle. Tarjoa koko komeus lisukkeiden kera.
Muista syödä myös salaattia!

Kommentit
Lähetä kommentti