Valmistusaika 4-5 tuntia (josta lihan valmistus uunissa 3-4 tuntia).
Valmista oma pulled pork, pita ja coleslaw (ohjeet tulossa...). Tässä ohjeessa käytin kaupasta ostettuja.
Marinoidun punasipulin valmistin itse (ohje alimpana).
1 Hickory savukassler n. 900 g (Kannuksen lihakauppa, valmistaja Pouttu)
pitaleipä (myös täysjyvä)
cheddar
jäävuorisalaatti
coleslaw
marinoitu punasipuli
(savumakuinen bbq-kastike)
(aioli)
Ylijäänyt pulled pork voidaan pakastaa.
Marinoitu punasipuli
4 annosta, valmistusaika alle 30 min
2 punasipulia
0.5 dl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
muutama mustapippuri
0.5 tl suolaa
1 dl öljyä
- Kuori punasipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Kiehauta etikka, sokeri, pippurit ja suola.
- Lisää joukkoon punasipulit.
- Kiehauta.
- Anna punasipulin jäähtyä ja lisää öljy.
- Jäähdytä marinoitu punasipuli kunnolla ennen tarjoamista.
Tee kerralla isompi satsi ja säilytä marinoitu punasipuli jääkaapissa.

Kommentit
Lähetä kommentti