Pulled pork pita ja marinoitu punasipuli


Valmistusaika 4-5 tuntia (josta lihan valmistus uunissa 3-4 tuntia). 

Valmista oma pulled pork, pita ja coleslaw (ohjeet tulossa...). Tässä ohjeessa käytin kaupasta ostettuja.

Marinoidun punasipulin valmistin itse (ohje alimpana).

1 Hickory savukassler n. 900 g (Kannuksen lihakauppa, valmistaja Pouttu)
pitaleipä (myös täysjyvä)
cheddar
jäävuorisalaatti
coleslaw
marinoitu punasipuli
(savumakuinen bbq-kastike)
(aioli)

Ylijäänyt pulled pork voidaan pakastaa.


Marinoitu punasipuli
4 annosta, valmistusaika alle 30 min

2  punasipulia
0.5 dl punaviinietikkaa
2 rkl sokeria
muutama mustapippuri
0.5 tl suolaa
1 dl öljyä

  1. Kuori punasipulit ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. 
  2. Kiehauta etikka, sokeri, pippurit ja suola.
  3. Lisää joukkoon punasipulit. 
  4. Kiehauta.
  5. Anna punasipulin jäähtyä ja lisää öljy.
  6. Jäähdytä marinoitu punasipuli kunnolla ennen tarjoamista.

Tee kerralla isompi satsi ja säilytä marinoitu punasipuli jääkaapissa. 




Kommentit