4 annosta, valmistusaika n. 30 min
1 kpl (100 g) keltasipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
3 kpl (300 g) porkkanaa
1 rkl rypsiöljyä
1 tl inkivääriä
2 tl kurkumaa
1 l vettä
2 kpl kasvisliemikuutiota
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
250 g punaisia linssejä suolaliemessä
mustapippuria
persiljaa
Rasvatonta raejuustoa tai turkkilaista jogurttia 10 % tarjoiluun
1 kpl (100 g) keltasipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
3 kpl (300 g) porkkanaa
1 rkl rypsiöljyä
1 tl inkivääriä
2 tl kurkumaa
1 l vettä
2 kpl kasvisliemikuutiota
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
250 g punaisia linssejä suolaliemessä
mustapippuria
persiljaa
Rasvatonta raejuustoa tai turkkilaista jogurttia 10 % tarjoiluun
- Hienonna sipulit ja pilko porkkanat kuutioiksi.
- Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa ja kuullota sipulia, valkosipulia ja porkkanapaloja pari minuuttia.
- Mausta inkiväärillä ja kurkumalla.
- Lisää vesi, kasvisliemikuutiot ja tomaattimurska. Kuumenna.
- Huuhdo linssit ja lisää ne kattilaan.
- Kypsennä keittoa noin 20 minuuttia.
- Mausta keitto mustapippurilla ja lisää päälle hienonnettua persiljaa.

Kommentit
Lähetä kommentti