4 annosta, valmistusaika alle 30 min
Tarjoa perunoiden tai täysjyväpastan kanssa. Muista lautasmalli, eli puolet lautasesta erilaisia kasviksia (n. 2 dl)!
- 1 rkl rypsiöljyä
- 1 kpl (100 g) sipulia
- 400 g jauhelihaa
- ½ tl jauhettua maustepippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 0,5 dl vehnäjauhoja
- 5 dl vettä
- 1 kpl lihaliemikuutio
- 1 rkl tomaattipyreetä (35 g)
- paljon ketsuppia
- 1-3 tl soijakastiketta
- 1 dl kasvisrasvakerma 7 %
- ½ - ¼ tl jauhettua kanelia
- Kuullota hiennonnettu sipuli korkeareunaisella paistinpsnnulla.
- Lisää jauheliha, mausta pippurilla ja paprikalla. Ruskista.
- Ripottele joukkoon vehnäjauho. Paista muutama minuutti.
- Murenna päälle liemikuutio.
- Lisää vesi.
- Sekoita tasaiseksi ja kiehauta.
- Lisää tomaattipyree, ketsuppi, ruokakerma, soijakastike ja kaneli. Keitä 5 min.
Tarjoa perunoiden tai täysjyväpastan kanssa. Muista lautasmalli, eli puolet lautasesta erilaisia kasviksia (n. 2 dl)!

Kommentit
Lähetä kommentti