Kirkas kala-kasviskeitto

3 annosta, valmistusaika 30-60 min
  • 150 g porkkanaa
  • 50 g purjosipuli
  • 50 g sipulia
  • 1 rkl rypsiöljy
  • 7,5 dl vettä
  • 1 kpl kalaliemikuutio
  • kokonaisia maustepippureita
  • 250 g kukkakaalia
  • 150 g parsakaali (brokkoli)
  • 200 g seitä (pakaste)
  • kalamauste
  • sitruunapippuria
  • tilliä
  1. Freesaa sipulit ja porkkana öljyssä. 
  2. Lisää vesi, kalaliemikuutio ja maustepippurit. 
  3. Kiehauta kunnes porkkanat melkein kypsiä, lisää kukkakaali ja broccoli. 
  4. Lisää kala kun kasvikset pehmeitä.
  5. Mausta kalamausteella, sitruunapippurilla ja tillillä
  6. Kiehauta, anna seistä 15 min kannen alla.


Kommentit