3 annosta, valmistusaika 45 min, josta haudutus 30 min
- 400 g valko-/keräkaalia
- 2 kpl (200 g) porkkanaa
- 75 g sipulia
- 400 g jauheliha, rasvaa 5-10%
- 1 rkl rypsiöljy
- suolaa ja jauhettua maustepippuria
- 1 l vettä
- 2 kpl vähärasvaista lihaliemikuutiota, esim. Maggi kirkas lihaliemikuutio keittoihin
- Silppua kaali ja sipuli ja pilko kuoritut porkkanat, laita kulhoon odottamaan.
- Ruskista jauheliha öljyssä pannulla, mausta suolalla ja jauhetulla maustepippurilla. Jätä pannuun odottamaan.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää liemikuutiot, silputtu kaali ja sipuli sekä porkkanaviipaleet.
- Huuhdo pannu tilkalla vedellä tai keittoliemellä jotta saat kaikki maut talteen.
- Lisää paistinliemi ja liha keittoon puolessa välissä ja jatka keittämistä.
- Anna kiehua noin 30 min tai kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmeitä.

Kommentit
Lähetä kommentti