4 annosta, valmistusaika 30-60 min
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl keltasipuli (100 g)
750 g kukkakaalia
2 valkosipulikynttä
7 dl vettä
1 1/2 kasvisliemikuutio
1 dl kasvisrasvakermaa 7 %
0,5 pkt (125 g) Koskenlaskija sulatejuustoa
ripaus mustapippuria ja suolaa
200 g kinkkusuikaleita (50 g/annos)
1 rkl rypsiöljyä
(ruohosipulia)
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl keltasipuli (100 g)
750 g kukkakaalia
2 valkosipulikynttä
7 dl vettä
1 1/2 kasvisliemikuutio
1 dl kasvisrasvakermaa 7 %
0,5 pkt (125 g) Koskenlaskija sulatejuustoa
ripaus mustapippuria ja suolaa
200 g kinkkusuikaleita (50 g/annos)
1 rkl rypsiöljyä
(ruohosipulia)
- Freesaa pilkotut kasvikset öljyssä.
- Lisää vesi ja kasvisliemikuutio ja keitä n. 15 minuuttia kunnes kukkakaalit ovat kypsyneet.
- Lisää kasvisrasvakerma ja sulatejuusto, anna sulaa miedolla lämmöllä.
- Soseuta ja tarkista maku.
- Paista kinkkusuikaleet tilkassa öljyä. Siirrä kinkkusuikaleet talouspaperin päälle jotta ylimääräinen rasva valuu pois.
- Lisää kinkkusuikaleet ja silputtua ruohosipulia annoksen päälle.
Jätä kinkku pois jos haluat kevyemmän kasviskeiton. Paahda ilman öljyä tilalle rouhittuja pähkinöitä keiton lisukkeeksi.

Kommentit
Lähetä kommentti