6 annosta, valmistusaika n 1-2 tuntia
1 kg perunoita
500 g jauhelihaa
1 (100 g) sipuli hienonnettuna
(1 valkosipulinkynsi)
400 g keittojuureksia
5-6 dl kevyt maitoa
margariini 60%, esim. Flora vihreä rasia
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
pizzamausteseosta
- Kuori perunat ja pilko ne pienemmiksi lohkoiksi. Keitä perunat vedessä keittojuuresten kanssa kypsiksi.
- Kaada keitinvesi pois.
- Muusaa perunat ja juurekset ja lisää joukkoon maito ja margariini. Sekoita tasaiseksi.
- Paista jauheliha ja sipulisilpun kanssa ja mausta.
- Yhdistä muusi ja jauhelihaseos ja laita öljyllä voideltuun uunivuokaan.
- Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes pinta saa kauniin ruskean värin.

Kommentit
Lähetä kommentti