4 annosta 2dl/annos+liemi, valmistusaika 30-60 min
0,5 kpl paprika punainen (100 g)
100 g porkkana
1 keltasipuli (100 g)
350-400 g maustamaton broilerin fileesuikale
1 rkl rypsiöljy
1 l vettä
0,5 kpl lihaliemikuutio
0,75 kpl kasvisliemikuutio
1-1,5 rkl keltainen currytahna
1 dl täysjyväriisi
100-150 g parsakaalia (pakaste)
1 dl maissia (pakaste)
100 g kevyt valkosipuli tuorejuusto
- Paloittele paprika, porkkana ja sipuli.
- Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla.
- Lisää paprika, porkkana ja sipuli loppuvaiheessa joukkoon.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi isossa kattilassa.
- Lisää kaikki ainekset parsakaalia, maissia ja tuorejuustoa lukuun ottamatta.
- Keitä kunnes riisi melkein kypsää, tarkista pakkaus. Pikariisi kypsyy nopeammin.
- Lisää parsakaali ja maissi keittoon loppuvaiheessa, n. 5 min ennen kuin riisi on kypsää.
- Sulata lopuksi joukkoon tuorejuusto. Maista ja mausta lisää tarvittaessa.
Säilyy jääkaapissa 3 päivää.

Kommentit
Lähetä kommentti